erhvervslejemål-københavn.dk: Erhvervslejemaal på Vesterbro

Erhvervslejemaal på Vesterbro

Om Vesterbro

Det indre Vestebro er præget af tæt bebyggelse med Vesterbrogade og Istedgade som de helt store handelsgader. Her emmer der af mangfoldighed og hyggelig stemning fra de utallige butikker og caféer. Vesterbro har tidligere været anset for et fattigmandskvarter med uroligheder omkring Istedgade, men har i løbet af det seneste årti udviklet sig til at være et af de mest attraktive steder at bo. Bydelen oplever en tilstrømning af børnefamilier for, hvem der ikke er langt fra det hektiske byliv til grønne omgivelser ved Søerne og søndermarken.

Værd at besøge på Vesterbro

- Tivoli

- Øksnehallen

- Det Ny Teater

- Palads-biograferne

- Halmtorvet

- Hard Rock Café

- Fælledparken

Vesterbros geografi

Vesterbro havde i 2011 et indbyggertal på 51.466. Vesterbro grænser op til København K (Indre by), Frederiksberg, København SV og Valby. De vigtigste gader på Vesterbro er Vesterbrogade, Istedgade, Gammel Kongevej, Sønder Boulevard, Kalvebod Brygge.

Links

Vesterbro Lokalråd

Om Vesterbro på Wikipedia

Kort over Vesterbro

Boliger på Vesterbro

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Mere i denne kategori: Nørrebro »